Prensesimmmasele Kızlar robot süpürge almak istiyorum ama çok pahalılar kullandıgınız ve beğendiğimiz çekim kuveti iyi olan var mı
1gulceninannesi Prensesimmmasele bende Roborock s5 max var çok çok memnunum büyük kızım gibi sağolsun her gün geziniyor 😀😀 alalı baya oldu fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama haritalandırması süpürme gücü çok iyi. Bakabilirsiniz isterseniz.
One-life Prensesimmmasele Arçelik 9131 kullanıyorum bir senedir çok güzel çöp istasyonlu fazlasıyla işimi görüyo bilinen bir süpürge değil gözümü karartıp aldım ama benden sonra kaç kişi aldı beğenipte
Sdnfl HLmom bende de Mop pro 2 var Gayet güzel ama bütçeniz bi tık fazlaysa roborock q7 max a da bakabilirsiniz bütçeniz bi tık azsa xiaomi 8c modeline de bakabilirsiniz
HLmom melisimm_ belki seri hatalı çıkmış olabilir xiomi akıllı bileklikte öyle bir sıkıntı yaşadım anında kabul ettiler ve değişim sağladılar
Birkizannesi123 Sdnfl ayy roborock q7 max ve Philips 3000 serisi arasında gidiyorum bende kimde var acaba anlatır mısınız roborocksu
melisimm_ HLmom servisi aradık gönderdik,6500 tl kadar masraf çıkardılar, biz zaten geçen yıl 10000 tlye almıştık. Şuan kutusunda ve ne yapıcaz bilmiyorum.
Birdurummuvar melisimm_ Yuh . Ne sıkıntısı varmış ki 6500 tl masraf çıkıyor . Sıfırları ne kadar acaba ?
melisimm_ Birdurummuvar fazla voltaj zarar vermiş ama hangi parçaydı bilmiyorum. Belki doğrudur ama ben aldığımdan beri öyleydi. İlgilenememiştim yeni doğum yapmıştım.
Barbieee Bende viomi v3 var bnde çok memnunum halıda iz çıkarması o kadar güzel terapi ki anlatamam gır gır gibi diyenler bence en düşük modelini kullanıyor ondan dolayı öyle söylüyorlar