dandinikoo Kızlar aile hekimimiz kızıma kenacort a yazdı daha önce bebeğine kullanan faydasını gören oldu mu bebeğim 7 buçuk aylık önerdiğiniz diş jeli var mı
Uraztos dandinikoo calgel kullanıyorduk memnundum rahatlatıyordu baya, sonra tavsiye üzerine tetagil aldık içeriği temizmiş o da iyi geldi
whiteblack Kenacort beyaz yara kremi ki diş e sürülmez o bana ağzımda dilimde küçük beyaz yara çıktığında vermişti doktorum faydasını gördüm bnce başka doktora danışın
Pastaneusuluislakkek dandinikoo kenacort diş jeli değil ki. Diş ilacı olarak mı yazdı onu? Ciddi ağız yaralarında kullanılır ve 5 günden fazla kullanılması önerilmez kenacortun. İmkanınız varsa tetagil, yoksa dentijel veya dentinox kullanın.
Niihhaann Camilia öneririm biraz fiyatlı ama baya rahatlatıyor. Tetagil calgel bizde işe yaramadı. Bu arada sigorta karşılamıyor bunları
Ahlasnurdan Ben hiç diş jeli kullanmadım şuan 9 aylık ve 6. Dişi çıktı hep buzluğa sulu dişlik koydum onu verdim soğuk iyi geldi ve silikon diş kaşıyıcılarını poşete sarıp dolaba koydum onları verdim çok rahat çıkarttı
Ahlasnurdan dandinikoo ama içeceği veya yiyeceği bir şey değil benim de oğlum iki soğuk essin hemen öksürür ama her çocuğu annesi daha iyi tanır 🩷