Tugbayildizz tazeanne1417 uni baby kullanıyorum 6 aylık kızıma 4 aydır falan çok çok memnunum hiç pişik yaşamadık ilk 2 ay pamuk kullandım
Sedaaa55 tazeanne1417 baby turco kullanıyordum 12 li şekilde koliyle alıyordum öyle indirimli oluyor baya da gidiyor ama bu sefer sleepy daha uygun fiyat buldum sleepy aldım yine koli şeklinde ondan da memnun kaldım
tazeanne1417 Sedaaa55 bende 12li alıyorum sleepy kullanıyordum ama fiyatı artmış nerden indirimli aldınız acaba
1anaa2evlat tazeanne1417 Jenny welly alıyorum bimden boyutu büyük kalitesi gayet iyi fiyatı da uygun ben çok memnunum
zeynepgevil Sleppy ve baby turko kullandım indirimden yeni pure baby aldım pure baby daha uygun ama daha ince yapılı bebeğim 6.5 aylık olduğu için eskisi gibi kakasını yapmıyor yemek yedikten sonra kullanıyorum o yüzden inceliğine çok takılmadım
acemiannegeldi tazeanne1417 uni baby yeni doğan kullanıyorum kokusuz vs. Çok güzel bir sorunda yaşamadım
motherisbackk tazeanne1417 uni baby kullamdım 0-6 olanını hiç pişik yapmadı memnundum ek gıdaya geçince 6-12 aldım bu kez deli gibi pişik yaptı