Duru1mom Kızlar merhaba, bebeğiniz ne zaman dönmeye başladı? Benim bebeğim 5 ay 14 günlük. Sağa sola dönüyor uzanıyor ama tam sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor ya da tam tersi. Bir anormallik olabilir mi
Ardeninanesi Duru1mom 7 ay 17 günlük sağa sola dönüyor ama tam tur dönemiyor. Kafama takıyordum ama her çocuk farklı elbet bununda bir zamanı vardır
MomK Duru1mom canım bol bol dönme egzersizi yaptırmanı öneririm ben bebeğime 4.5 aylıkken 1 hafta her gün yaptırdım bir haftanın sonunda dönmeye başladı
mrvsmt 6 ay 22 günlük 1 haftadır dönüyor bence acele etmeyin her çocuğun gelişimi gerçekten farklı anneyiz herşeyi takıyoruz ama yapmayalım bunu kendimize iyi olsunlar yeter
sibeldogu MomK egzersiz bende yaptırıyorum 20 gundur düzenli dönmeye niyeti yoksa olmuyor yanı 🙈dönmek yerine inatla sırtının üzerine geri direniyor
kimbumadam Duru1mom 9.aya kadar normal karşılanıyor. Ana kucağı varsa koymayın bol bol yerde vakit geçirsin Egzersiz yapın İlgisini çeken oyuncakları dönmek isteyeceği pozisyonlara yerleştirin Bebişlerin canı istemiyor Gelişimsel bi sorun olmuyor genelde
asellina13 Duru1mom egzersizler yaptir döner bide yüz üstü durmasını sagla biraz böyle vakit geçirsin aglarsada biraz bekleyip al yüz üstü durmasi kaslarini geliştiriyor hemde dönmeye fayda sağlıyor bide popo destekli ayaklarıyla gövdeyi Bi sağa Bi sola yapın ben öyle yapıyorum her alt değişiminde