sokaklahmacunuu Zelislina ates kontrol edin surekli doktor 4 saatte bir calpol ver dedi ates yukselmedikce vermiyeyim dedim ama surup icirdikten sonra 4-5 saat gecince yuksemeye basladi atesi 6 saatte bir calpol vermek zorunda kaldim bir iki gunde baya huzursuzdu bu hafta ikimci dozumuz var bizimde allah yrdimcimiz olsun
Eylul301023 Zelislina bugun yaptırdık şu ana kadar bir şey olmadı hastanede yarim fitil yaptılar 6 saat sonra 1 tatlı kaşığı calpol verdim öyle dedi doktor şimdide ben yarim fitil yaptım
sebebiyok Zelislina sabah saat 10da vurulmustuk ilk dozumuzu aksam 8 9 arasi atesi birden cikti 38.5i gorunce calpol vermistik uzerini cikarip ılık bezle atesini dusurmeye calismistik biz saat basi atesine bakiyorduk tavsiyem daha sık bakin bizimki aniden yukselmisti o bir saatlik arada aglayarak uyaninca fark etmistik
sokaklahmacunuu benaslindayohum ya kis hatirlamiosam 1700 du zam gelmis 2300 falan olmus bu hafta ikinci dozumuz var bizimde
cnnkr Bizim doktorumuz aşıdan önce ateş düşürücü şurup içiriyor önlem olarak sonrasında evde hep ateş kontrolü yaptım bir sıkıntı yaşamadık hiç. Ama doktorunuza danışarak evde her ihtimale karşılık calpol bulundurun derim.
benaslindayohum Zelislina teşekkür ederim genel aralık 2 civarı galiba bölge bölge fiyatıda değişiyor en uygun siz söylediniz nerde yaşıyorsunuz oraya gelip alıcam aşıyı 😁😁
Eylul301023 Gldekpnci pardon ben menenjiti 1 doz yapacaklar diye biliyordum 2 doz yapmışlar yani 3 ü öyle tutmuş aşı kartına bakınca gördüm aşı yapılırken bakamıyorum çünkü 😀