Kızlar doğumdan sonra büyük tuvaletin ardından hep ağrı çekyrm arada kanamam oluyo makattan Doğum yapalı 23 gün oldu nasıl geçer uyku uyuyamyrm
Leylayunuss aynı günlerdeyiz aynı sıkıntı bende de var kabız değilim ama gene de tuvalete cıkarken ağrım ve kanamam oluyo dayanamadım cum günü doktora gitcem bakalım
Leylayunuss bende biraz önce hemoroid olduğumu öğrendim tuvalette kanamam oldu makattan internetten baktım hemen ağrı sızı yok ama kanama var baya evde geçmez mi bu bugün büyük tuvaletimi de yaptım kabız değilim nerden çıktı şimdi bu 1 aylık bebeğim daha 😔
Leylayunuss aynı durumdayım😫en az 5,6 saat sürüyor ağrısı çok fena birşey.iki tane parol içiyorum anca biraz hafifletiyor ağrısını.Zeytinyağı iyi geliyor diyorlar ama denemedim.doktora gitmekde istemiyorum.
Bende de olmuştı doktorum proctolog krem verdi 3 günde geçti
Ecmafcgrr zeytinyağı sürdüm geçmesini beklyrm evde yapabileceğim bişey yokmu acıdan kıvranıyorum
Ecmafcgrr ya doktor bana da verdi o kremi ama nasıl uygulandığını bilmiyorum Afedersiniz makattan içeri mi uygulanıyo yoksa sadece dışına mı sürülüyor ?
Edatalha bende kabız değilim ama feci ağrım var
Leylayunuss benimde olmustu en faydalı olan buz koymak oldu deneyebilirsin bence ağrıyı en iyi buz uyusturdu
Firdevs en azından ağrı YÖK ben mahvoldum ya sıcak su torbasınyaptm ne yaptıysam fayda etmedi
Ravzam_21 ben üstten sürmüştüm canım küçülttü hatta geçti
Proktolog krem verdi doktor birde zeytinyağı kullanıyorum iyi geldi bana
Doğum yapalım 5 ay 8 gün oldu hala çekiyorum doktora gitmeye de korkuyorum napıcam bilmiyorum 😞😞
Bende aynı sorunu yaşadım. Annem zaytinyağında yumurtayı pişirip ilk sıcağı gittikten sonra oraya koyardı bi kaç güne söndüler. Deneyin kesinlikle geçiyor.