Zhra78 canım şöyle bende burada okumuştum yine aşı sonrası hemen ateşlenmiyor akşama doğru ateşi çıkıyor diye okumuştum öyle de oldu ama tabi ben yine aşı olduktan sonra 1 saate bir ölçüm 3 defa yani 11 de 12 de ve 13.00 te ölçtüm baktım ateşi normal sonra ölçmedim bebeğimi hallerini takip ettim akşam 6 gibi huzursuzlanınca tekrar ölçtüm yine normaldi calpol verdikten sonra(huysuzlandığı için verdim ağrı kesici özelliğinde varmış) bir kez daha ölçtüm sonra ölçmedim akşam boyu. Artık gece yatacağımızda tekrar ölçtüm gene normaldi sonra gece bebeğimin uyanmasını bekledim uyandı öyle ölçtüm tabi max. 2 saat uyuduğu için endişe etmedim. Baktım ateşi 37.5 çıkmış sonra bir öncekinde anlattıklarımı yaptım. Gece 3 ten 4,30 kadar zaten ayaktaydım ateşi düşmeye başlayınca bebeğimde bende uyudum bir dahakine sabah 6 da uyandı tekrar baktım ateşine normale dönmüştü ve kendi normal halinede döndüğü için sık ölçmedim öğlen bir kez ölçüp bakmıştım yine normaldi o yüzden bende ölçmeyi bıraktım, bu şekilde 🌿