Ahseninannesii Kızlar kızımın eline poşetli oyun hamuru vermiştim açamaz diye ağzıyla patlaşmış azıcık yemiş sanırım baktım çok az ağzında bi parça vardı onuda aldım elimle sonrasında yopurtta yedirdim ama içim bi tuhaf başına gelen varmı bi sıkıntı olur mu ya 😔
elmaliturta Ahseninannesii kızım 17 aylık o da oynamayı seviyor ama yanından hiç ayrılmıyorum bi kaç kez yemeye çalıştığını gördüm... Inşallah bir şey olmaz birde bazı markalar gecekten çok temiz markası neydi acaba
Tosbigim Ahseninannesii yememesi daha iyi tabiki ama bebeklerin çocukların bu tür şeyleri yeme ihtimalini düşünerek tehlikeli madde kullanmadıklarını okumuştum uzun zaman önce
Ikrazumra19 Ahseninannesii suclamak icin soylemiylrum canim ama 9 bucuk aylikken oyun hamuru vermekte ne kadar mantikli insAllah birsey olmaz
GmzSnn Ikrazumra19 bizimki 2 yaşına yaklaşıyo we hala yenilen birşey sandığından ben yanında oluyorm hep oynarken malesef yiyolar 🤦🏻♀️
GmzSnn PlayDo ise tamamen ham maddeden yapılan sağlıklı bir hamur toksik we lateks içermez. Yanlışlıkla yenildiğinde bir zararı olmadığı gözlemlenmiş. diğerlerini bilmiyorm...