Alfa_Mom Tazeanneyimbenn ahaha başlık biraz tuhaf oldu ama böyle ilgi çekecek bir şey yazmasaydım kimse bakmazdı kaynanalardan bize sıra gelmiyor 😂😂
Alfa_Mom aslanimiz yazdım ama google bile bilmiyor her hangi bir araştırma sonuç vermemiş vs gibi bi şey yazıyor
Alfa_Mom Dfncgdm2022 hamile iken bana bu fitili vermişti doktor geçti bunu kullanınca doğumdan sonra tekrar oldu mantar ama doktora gitmedim tekrar bu fitili kullansam bi sorun olur mu acaba emzirdiğim için
dilara_0 Alfa_Mom emziriyormusunz fitili zaten alltan vajina bölgesinden kullanacaksınız ama şahsen yarın bı acile gidip danışın onlar daha iyi bilirler. Süte geçerse bebeğe zararı olabilir ne de olsa
Alfa_Mom B1elf ahaha dikkat çeksin die öyle yazdım çünkü kaynanalardan büyülerden bizim sorulara sıra gelmiyor 😂 3 aylık
ahmt_bebek6 Alfa_Mom merhaba benimde akıntılarım çoğaldı internetten araştırdım mantar olabilir diyor 1 aydır yoğun akıntım var sizindemi öyle
Alfa_Mom ahmt_bebek6 evet kaşımtı yok bende kaşımtıda bi belirtiymiş bende olan sıkıntılar Yoğun akıntı ve ilişki sırasında ağrı
alparslan1_ Alfa_Mom hamileyken kullanmıştım ama emzirme dönemini bilmiyorum. Başlık kalbimize indirdi gece gece sağol fldkdjd