Sinemeyra Kızım 7 aylık hala düzenli sadece mama yiyor ek gıdaya başlayamıyoruz bi diş çıkardı bi bronşit oldu soğudu yemekten benmi hata yapıyorum omu istemiyor kaşığıda sevmiyor
yoncaburak Sinemeyra benım kızımda 7 aylık diş çıkarma ve hastalık dönemlerinde benmkıde yemıyor sadece mama içiyor zaten hele ki hastalık döneminde ek gıdayı tolere edemıyor direk kusuyor
bircanmom Sinemeyra az az yiyorlar zaten çıldırmaya gerek yok. Yemezse es geç yediğini ver. Kızım hiç bir şey yemiyordu muz yiyordu sadece o ara onu yedi bende başka yemek vermedim. Şimdi çorba vs yiyor yani hepsi geçiş dönemi illa ek gıdaya geçecek diye bir şey yok
Sinemeyra yoncaburak evet daha kolay kusuyor acaba benmi hata yapıyorum dedim ama günde 3 öğün teklif ediyorum ya 2 3 tatlı kaşığı yiyor yada hemen kafasını çeviriyor ağlıyor itiyor
yoncaburak Sinemeyra ben sabahları mama verıyorum 8 9 gibi genelde 12 ye doğru kahvaltı gibi verıyorum arada 3 gibi falan meyveli yoğurt verıyorum akşam da yemek vermeye çalışıyorum sonra gece uykusuna yatıyor zaten
Sinemeyra yoncaburak evet bende öyle yapıyorum ya hiç yemiyor yada 2 3 çay kaşığı yiyor hemen mama istiyor yoğurt zaten asla yemiyor
yoncaburak Sinemeyra yoğurt benmkıde başta yemuyordu hurma özü koydum içine baktım yemeye başladı sonra koymamaya başladım suan yiyor