Girlpower Merhabalar güncel tam gün kreş fiyatlarınızı öğrenebilir miyim acaba 3 yaşında kızımı kreşe vermeyi planlıyorum aylık 10 bin ₺ eğitim için fiyat söylediler dönemlik 8 bin yemek, 8 bin de kırtasiye masrafı dediler sizlerin fiyatları nasıl?
Musmutlubiri Girlpower neresi orası? Ben yarın gün verdim aylık 5 bin kırtasiye malzemesi içinde 5 bin dediler
zeynep865 Girlpower istanbulda neredesiniz bilmiyorum esenlerde iyi saydığım 2 yerden fiyat aldım direkt asgari ücret istiyorlar.
Yarim_Kilo_Kiyma Girlpower Yarım gün gidiyor oğlum 4500, sene başında saçma bir şekilde 5000 kırtasiye parası verdik. Ümraniye çarşıdayım hemen
Dhi Girlpower Eylülde 11.000 ile başladık bugün 13,500 olduğunu öğrendim. memnunum verdiğim paraya değer diyorum. daha önce 1 aylık deneyimimiz oldu yarı fiyatınaydı ama leş bi yerdi
Tugcesilam Girlpower bende kızımı veriyorum 3 yaşını 2 ay gecti ama ben tam gün vermiyorum oyun grubu olarak 3.5 saat veriyorum bizim fiyatımız 5.500 Bizim okulda yarım gün 7500+8bin kırtasiye parası Tam günde 8500+8 bin kırtasiye parası zam gelmediyse
v3ba Lens istanbulun karşısında bi yere sormuştum 8 bin + 6 bin kırtasiyeydi yenişehir içine servisleri de vardı Minik kalplerdi sanırım ismi