bidunyamutluluk Kızlar merhaba bebeğim 1 buçuk aylık hem emziriyorum hem mama veriyorum. Normalde aptamil kullanıyorduk ama çok gaz yaptı diye tavsiye üzerine sma denemeye başladım dün ve bugün kakası yeşil oldu. Mamayla alakası var mıdır size danışmak istedim 😔
Ikrazumra19 bidunyamutluluk buyuk ihtimal mama degisikliginden yada bunyesi kanul etmediginden keske degistirmeseydiniz aptamil gaz yapar ama alisiyor sonra
Masal_annesi bidunyamutluluk benimde ordan burdan okuduğum kadarıyla bebek yeşil kaka yapınca bu yeterince beslendiğini ve doyduğunu gösteriyormuş. 🤨 benimde 1,5 aylık kızım var anne sütünden başka bişey almıyor ama yeşil kaka yaptı bi iki kez bende merak ettim araştırdım araştırınca da öyle okudum
nerminsari evet sma da kaka yemyeşil oluyor, benim bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadı doktoru bebelac gold mamasına geçirdi onu
bidunyamutluluk Ya inanamıyorum 800 gram aldım resmen çöp, oğlum çok gazlı diye aptamil de gaz yapıyor diye denemek istedim ama keşke değiştirmeseydim. Tekrar dönücem aptamile 😔
sevgiyilmaz [bilinmeyen] aynen bende denedim bizde de aynı durum oluştu aptamil deneyin normal sarı renkte oluyor kaka