dilarazboy Kızlar kaç ölçek ve ml olacak mama yapmayı bilmiyorum kızım 2 ay 16 günlük sma mama başlattık doktor tavsiyesi ile fakat biberondan içmedi kaşıkla da içmedi direkt memeye koydum çok ağladığı için nasıl yapıcam bilmiyorum
tpbm1710 dilarazboy öncelikle sakin ol canım mamanın üzerinde de yazar zaten 30 cc ye bir ölçek koycaksın ilk 30 cc ile başla bebeğine ver baktın doymadı bir 30cc daha yap birden 90cc 120cc verme bebekler balık gibidir ne kadar verirsen onu alır kontrollü git
Melike_ikra dilarazboy benim kızım 2 ay 11 günlük 80-90 cc içiyor 3 ölçek koyuyorum. Eğer gözüme az gelirse 3 buçuk atıyorum
Gumus25 dilarazboy her 30 cc için 1 ölçek olacak. İlk 60 cc verin daha açsa 90 cc de deneyebilirsiniz. Çok çok vermeye çalışmayın bence.
dilarazboy Melike_ikra evet emiyor ama yaramıyor 1-2 defa vermeyi düşünüyorum günde rahat uyusun gelişssin diye
Melike_ikra dilarazboy tabi ki verin mama kötü bir şey değil. Eğer sütünüz çoksa emzirme desteği kullanabilirsiniz. Trendyolda var bakabilirsiniz