fnurk46 Merhabalar bebeğim 2 aylık sünnet ettirmek istiyoruz İzmir’de yaşayıp bilgisi olanlar önerebilir mi acaba ve fiyat bilgisi olan var mı?
Tuuggccee fnurk46 ben 2 bucuk ay once konak karatas hastanesınde erdem özbek bey doktora yaptırdm ınstadan bakın ıstersenız herhnngı bı problem yasamadık 5 e yaptrdık yılbasndan once yılbasndan sonra 7 olucaktı suan blmıyorum
Gamzeeeer-3 fnurk46 Bornova Çamdibinde 7gün tıp merkezi var orda yaptirdim. Doktorumuz Adil beydi cok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Ayyildiz35 fnurk46 İzmir sünnet kliniği Melih yıldız çok başarılı herkes çok memnun kliniği bayraklı da
nuroner fnurk46 benim oğlumda 2aylık perşembe günü medicalpoint hastanesinde çocuk cerrahı Emre Divarcıya yaptırdık çok çok memnun kaldık
Gamzeeeer-3 fnurk46 Biz temmuz gibi 1800e yaptırmıştık. Şuan zam gelmiştir illaki, arayıp bi sorun isterseniz.
Ayyildiz35 fnurk46 ben oğlum 38 günlükken yaptırmıştım. Şuan fiyatı değişmiştir. Arkadaşlarımda orada yaptırdı. Çok memnun kaldık. Doktor bey kendi numarasını veriyor hastalarına gece gündüz ulaşabiliyoruz. Bu benim için çok önemliydi.
alynozds Bebeğim 22 günlük ayı dolsun bende yaptırıcam Medicana hastanesinde ama fiyatını öğrenmedim daha kontrole gittiğimde bilgi alıcam