Prensesin_Annesi_ Kızlar ilk bebeğim mama sandalyesi çeşitleri ve markaları cok fazla yorumlarda hep kafa karıstırıcı hangi marka be hangi modelini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz ?
aven Prensesin_Annesi_ bende almadim henüz arastiriyorum bir cok yorum var kimi cok para vermeyin diyor kimi kalitesi önemli diyor.Benim icin malzemesi iyi olsun devrilmemesi saglam olması önemli ama cok kararsız kaldım bende
balkizannesii Prensesin_Annesi_ ben kiwi koala aldım henüz bebeğim 4 .5 aylık kullanmıyoruz ama çok kullanışlı duruyor kalitesi de çok güzel bütçe kısmı herkes kendine göre benim bütçem buna yetti 🤷🏻♀️
Meri-Mel Prensesin_Annesi_ BİM’in markasini kullandım çok memnunum öyle şatafatlı bir şeye lüzum yok bence kızımı mama sandalyesinde çok zor tutuyoruz çok fazla para versem üzülürdüm 😃14 aylık 10 aya kadar herşey iyiydi güzeldi sonrası kabus atlıyor sandalyeden 😁
Prensesin_Annesi_ aven Evet bende onlara bakıyorum ne kadar iyi yorum varsa o kadar da kötü yorum var insanın kafası karısıyor şuan kiwi ve kanz arasında kaldım
Prensesin_Annesi_ balkizannesii Bende Kiwi Koala Plus KW-4030 All In One ve Kanz Bistro arasında kaldım
Prensesin_Annesi_ sevdanurikramurat Bunlar için devrilme riski cok fazla diyorlar bu tarzlara bakmadım o yüzden hiç öyle bir sorun yasadınız mı acaba ?
sevdanurikramurat Prensesin_Annesi_ hiç sorun yaşamadım doktorumuzun önerisiyle aldık bunu ikea nın ki ile aynı başka da bakmadım doktoruma güvendim