bdilekkayra aysenur3011 35+4te doğum yaptım hep yaşıtlarıyla aynı gitti hiç geride kalmadı oğlum şu an 19 aylık
beyzadodo aysenur3011 2200 dogmustu, ben hem mama hem meme beslemek zorunda kaldim persentili yakalamisti 3 4 ay sonra cok dert etmeyin
AEgemm aysenur3011 biz 30 haftalık doğduk 1400 gram kilo ve boy olarak şuan iyi gidiyor gözlerde rop çıkmadı ama 5. Aydan sonra şaşılık başladı bir de elleriyle daha bir şeyler tutmaya hevesli değil sadece
Mutluanne2 Ben 34+6 da doğum yaptım. Gelişimi karnımdayken de 2 hafta kadar ilerideydi. Şu an 6 ay 23 günlük. 2 dişimiz çıktı 3 yolda. Ek gıdaya başladık. Boy kilo hepsi ayına göre. Bence bu tamamen bebekten bebeğe değişen bir durum. Aynı ay doğum yaptığım arkadaşım var hatta o 40. Haftasında doğum yaptı ama bebeğinin kilosu aynına göre geri ve diş çıkarma evresine gelmemiş.
aysenur3011 Görmesinde ve zihinsel olarak hareketlerinde geriden gelme durumu yaşayan var mı acaba ? Yukarıya doğru bakma problemi ile doktora başvurduk göz doktoru doğum ayına uygun ilerliyor dedi Kriz olabilir dediler eegden çıkmadı şimdi mra çekilecek
aysenur3011 Sadece ışık değil nesnelerede gün içinde sürekli değil ama sıklıkla yapıyor arada donup kalıyor
ArvenMom aysenur3011 benim kızım da bazen yapıyor ama doktorumuz hiç sorun görmedi şükür canınızı sıkmayın birşey çıkmıycaktır inşallah
Femme1 aysenur3011 35+4 de doğdum yaptım şuan 7 aylık desteksız oturuyor başını tutuyor bi dişi çıktı boy kılo yaşıtlarına göre önde ilerliyor 2700 doğdu Aslında bu bebekle alakalı bışey zamanında doğan bebek bi bakıyorsun yapması gereken seylerı yapmıyor erken doğan bebek yapıyor hıc bellı olmuyor ben de çok endıselenırdım ay neden dönmedı neden oturmadı kafasını tutmadı dişi çıkmadı derken hersey sırayla oluyor