diilek 4 ay 1 haftalığız inanılmaz derecede uykuya direniyor normal bi durum mu bu aylarda yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız
blgeblk diilek Bizde aynı ay aynı gün hemen hemen. Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ve gerçekten denildiği gibi 4.ay zor bir süreçmiş. Bazen baş edemediğimde durup uzun uzun boşluğa bakıyorum içimden 10a kadar sayıp sakinlesiyorum İnşallah hemen geçer düzgün yemek yapıp yiyemez oldum
25fatmaa_28ibrahimm diilek valla bende kafayı yicem bi sefer uyuyor ida gece 3 4 5 sabahta erkenden kalkıyor ve sürekli ağlıyor altı temiz karnı tok gazınida aliyoruz doktora götürdüm 4 tane 4 dude 4 ay atağı dedi bu ataklar ne zaman gececek ruhen ve bedenen çok yoruldum
nnuurrr Biz de 5 aylık olacağız 2 güne. Aynı şekildeydi. 4 uykudan 3 uykuya düşmüştük. Bir süre sonra düzeldi. Uyku gerilemesi bu oluyor galiba.
nsm Ayda herkes bu sıkıntının olduğunu söylüyor uyku gerilemesi yaşanıyor bebek yeniden uyku saatlerini oturturmus fakat anne istikrarla uykuyu düzenlemekten vazgeçmemeliyms
nurmet Benim oğlum da 4 ay 23 günlük oldu. Bu aralar ciddi bir uyku problemi yaşıyoruz. Uykuya direniyor, zorla uyuyor ama beşiğine bıraktığım gibi uyanıyor. Bu da 4. Ay atağı mı lütfen cevaplayın. O kadar yıprandım ki…😩😩😩
nnuurrr 25fatmaa_28ibrahimm umarım düzene girer uykusu bebişinizin. Bizim ki de düzenli sayılmaz pek 3 dediğime de bakmayın.🫠
25fatmaa_28ibrahimm nnuurrr inşallah çok teşekkür ederim İnşallah sizin bebisinde uykusu düzene girer çok zor uykusuzluk bizimkine sinir yapıyor 😊
nnuurrr 25fatmaa_28ibrahimm Amiin inşallah ben de teşekkür ederim. 😊 Bizimki de öyle huzursuz oluyor uyumayınca. 🥴