Olurmuolurmu Kızlar garip bi soru: Bebeğimin göbeği dültükren sonra o kısımda siyahlık kaldı. Kir birikintisi gibi sanki. Ama çıkaramıyorum. Banyodan sonra yumuaşınca bile çıkmıyor. Çok zorlamak da istemiyorum. Başına gelen var mı?
kahvepres Olurmuolurmu aslnda o kir değil kurumuş kan kremle orayı yumuşat daha sonra islak mendile sil hmn yumuşuyor
cemre_-34 Olurmuolurmu evet bizim olmuştu doktor kontrolüne götürünce gösterdim ilk elemedim bu nedir diye kirinti dedi alkolü bezle sıldı çıktı tkrr olursa öyle yaparsın dedi bnde alkolsüz kulağı çubuğu ile yaptım ıslatım temızlendi korkma bısey olmuyor daha da çıkmadı zaten:)
Tugcekvs Olurmuolurmu Olurmuolurmu Benim bebeğimde de var zamanla azaldı ama geçmedi ilerleyen zamanlarsa geçer bence
Mervetnl Olurmuolurmu ben kulak çubuğuyla hafifçe temizledim daha yeni 10,5 aylık oğlum o zamanlar hiç ellememiştim
Olurmuolurmu kahvepres Allah Allah. Kan hiç aklıma gelmemişti, kir sandım. Banyodan sonra yumuşayınca da çıkaramadım ama tekrar deneyim. Teşekkür ederim🌸
kahvepres Olurmuolurmu yok kan cnm bizmde başmza geldi ne etiysem cikarmyrmdm vazelin varsa biraz vazelin sür yumaşynca silersn rahatlkla yoksa cikmaz göbek bağndn kalan kandr o
Olurmuolurmu Mervetnl Ben de korkuyorum temizlemeye. Çünkü göbek deliği hassas bi yer gibi. Kendiminkiyle ounasam bile ağrıyo yani hemen😄😵💫 Bi yandan da trmizlemezsem ya bakteri ürerse diye tedirgin oluyorum. Tamam hafifçe deneyim ben de bakalım. Çıkmazsa da kalsın bi süre. Teşekkür ederim🌸
Mervetnl Olurmuolurmu yani 10 ay dokunmadım öyle düşünün banyoda yıkadığım ve kurularken hafif sildiğim 🥰
Uykusuzhergeceeee Olurmuolurmu benim bebeğimde de vardı doktor banyoda yumuşadıkça atar kendi dedi öyle de oldu biraz dışarı çıkmış ben elimle aldım sonra.
Olurmuolurmu Uykusuzhergeceeee hadi inşallah bizimki de çıkar kendiliğinden. Göbek deliğiyle oynamak beni biraz tedirgin ediyor.😵💫 Teşekkür ederim🌸
Umay-gmz Olurmuolurmu eeee bizimde var dokyora söyledim bişey değil dursun dedi açıklamadı da duruyo öyle siyahca temizkemek hiç aklıma gelmedi sanki içinde gibi