Gokyuzundemi Ramsamsam ben aldım bir ara şuan çoğu 1000 TL alıyor en az memnun kaldınmi dersen iyiydi kilo veriyordum ama evinde mutlaka kaliteli bir tartı ve mezura şart tartı çok önemli benim sıradan bir tartım vardı ikilemde kalıyordum hep
subatmasali Gulsennn1 merhaba sizden gördüm ve ulaştım. Memnun musunuz ilgileri nasıl. Ne şekilde ilerliyorsunuz lütfen bilgi verir misiniz?
Gamzeozdemir Gulsennn1 merhaba bende başladım oraya çok ıyı gerçekten bazen zorlanıyorum ama ıyı baya sızın dıyetısyen hangısı
Gulsennn1 orkideSeverim bugün listem değişti gayet kolay ve rahat geçiyor diyetisyenle ilerlemenizi tavsiye ederim
Gulsennn1 Gamzeozdemir ilk 2 hafta zorlanma olabiliyor evet ama listeler basit ve güzel uyum sağlamak kolay oluyor Beril hanım benim diyetisyenim size de başarılar dilerim sonuçlarınızı benimle de paylaşın ben de haftada 5.600 verdim
hnnl Sümeyye korkmaz var emziren anne diyeti alıyorum gerçekten çok iyi çok ilgili bir diyetisyen kısıtlamadan kızmadan çok güzel kilo verdiriyor Deneyin derim Kütahya’da
Gamzeozdemir Gulsennn1 o Gulsennn1 ooo kaç haftada verdin benım persembe günü üç hafta bıtıyo ama çok alıştım dün regl oldum bugün artı gördüm ama bakalım ıns devam ederım vermeye