Tubatalha TubaB Pirinç unu yulaf unu yada irmik bunlar 1 yemek kaşığı 1 su bardağı süt ile pişiriyorum sonra içine avakado ve muz koyuyorum gece maması olarak veriyorum bazen sadece muz da koyuyorum bazen de cennet hurması koyuyorum tercihe bağlı ☺️
Gizmokzilla TubaB avakadoyu peynirle karıştırıp veriyorum, yoğurtla karıştırıp veriyorum. Muz ve cevizle veya fındıkla veriyorum. Bazen makarna yapıp onun içine peynirle koyuyorum avakadoyu. Eğer olgunlaşmamışsa avakadonuz küçük rendeyle rendeleyip hafif tereyağında kavurup üstüne yumurta kırabilirsiniz. Ben bazen hem olgunlaşmamış halini hem olgun halini pankeklerine koyuyorum 🌸🌸🌸🥑🥑
TubaB Gizmokzilla hepsi çok güzel tarifler teşekkür ederim ilk defa deneyeceğiz avakado dolapta mı tutulur dışarda mı
Gizmokzilla TubaB eğer hemen tüketmeyecekseniz dolapta durabilir, ama ben genelde dışarıda tutuyorum olgunlaşmayan kısımları varsa olgunlaşsın diye. Ama böldükten sonra bir kavanoza alıp dolapta tutuyorum 🌸 afiyet olsun bebişinize 💜
Minel-inannesi TubaB ben direk tavla zari kadar kesiyorum, ustune limon sıkıp veriyorum. Benim kiz ekşiyi sevdigi icin tabaktaki diger hersey durur bi o biter🤦
Canyavrum TubaB bazen sade, bazen Cennet hurması ile birlikte karıştırıp,bazen muzla ,bazen labneyle, bazen pekmezle,bazen cevizle, bazen yoğurtla
TubaB @Gizmokzilla @Tubatalha @Canyavrum @Minel-inannesi @kuzeytobaby teiekkür ederim hepinizeeeee 🥰🥰🥰
Nilay07 TubaB yumurta avakado labne peyniri azıcıkta pekmez ile karıştırıyorum ama benim oğlum avakoduyu sadede yiyor 11 aylık 6 aylıkken vermeye başlamıştık o sebeple olabilir
TubaB Nilay07 ben de bu sabah sade denedim pek beğenmedi ama gün içinde tekrar tekrar vermeyi planlıyorum