Sera00 Yaşayan var mı? 50 günlük oldu bebeğim yeni yeni terlemeye başladım ama geceli gündüzlü. Gece su icinde kalıyorum defalarca gündüz ise hafif hareket etsem bile terliyorum.benim durumumda olan var mi ? Lutfen cevap yazin😭
[silindi] Sera00 öyleydim ben de geçiyor endişe etmeyin vücudunuz yenileniyor hatta çok da kötü koktum o dönem tiksindim kendimden
Hohomoromu Sera00 benimde oyleydı çok pis bi terlemeydi siiznki yine gec baslamıa benm dogum dan sonra hemem baslamıstı yatak sırılsıklam oluyordu ortalama 2-3 hafta falan sürmüştü galıba bide normal terlemesen de çok pis kokuyor
Ecegulcesimdemir Sera00 terlemen güzel ben hiç terleyememişrim sonra ateşlendim 3 gün boyunca 39-40 arasıydı ateşim son gece bi terledim sana yemin sabah kalktığımda üstümde çarşafta yastıkta yorganda hiç kuru yer kalmamıştı o günden sonra düzeldi
Sera00 [silindi] ne kadar surdu sızın? Gunduz de terleme oluyor muydu ? Ben hafif hareket etsem başım boynum yuzum terliyo
Sera00 Hohomoromu gecmis olsun gunduz de terliyor muydunuz ? Ben 7/24 terliyorum gündüz hafif hareket etsen terliyorum m peki halsizlik yapıyor muydu terleme Sizde ?
Sera00 Ecegulcesimdemir bu aralar hastayim bağırsak spazmi geçiryrm korkuyorum bu hastaliktan mi terliyorum yoksa lohusa teri mi diye . Size sormak istedim gun içerisinde de hafif hareket halinde iken de terliyormyydunuz
[silindi] Sera00 valla benim ilk 3 ay böyleydi resmen kabus gibiydi gece gündüz fark etmiyordu duş alsam da keselensem de hiçbir fayda etmiyordu kendiliğinden bitti adetim gelince