handeckk Bilmiyorum bni rahatsız etti bir gecede değişti resmen yeni halini kabul edemedim sanırım çok gürleşti bide
Htchc bomgomy bu tarz şeylerde ileriye dönük zorbalsnacağı için merak edip sormuş ne var bunda. Hemen saldırma peşinde olmayın
Htchc handeckk rica ederim benim bebeğimin de kulaklarında var alnında var dökülür diye düşünüyorum o yüzden takmıyorum suanlik. Ve “ sağlıklı diye de şükrediyorum” her gün
Katarss Htchc bizimkininde kulak ve alnında var 5 ay 8 günlük hiç dökülecek gibi durmuyor ama dr yaşına kadar dökülür dedi geç dökülen var mı acaba🙊
mrsatsy Katarss yaa benim oğlum da 5 ay 8 günlük, benim oğlumun da alnı ve kulakları tüy içinde. 1 yaşına kadar dökülüyor muymuş gerçekten?
Katarss mrsatsy dr öyle dedi yaşına kadar dökülür dedi ama hiç dökülecek gibi durmuyor biraz bu durumu takıyorum açıkcası kaş ortasında da tüy var
mrsatsy Katarss ya bende takıyorum ama olsun sağlıklı olsunlar yeter ki, diğer şeyler hiç önemli değil. Gelişimi nasıl minnoşun, dönmeye başladı mı sizinki?
handeckk Bnde sen gibiyim üzülüyorum eğer dökülmezse ileride mutlu bir çocuk olmaz diye çünkü okul ortamı çevre birileri hep alay edecek kendimden biliyorum
handeckk Bizimki henüz donemiyor hergun deniyorum ama yapamıyor karın üstü egzersizlerle alıştırmaya çalışıyorum ama sevmiyor sizin ki dönebiliyor mu