nevermore Dümdüz değil aslında bizimkinde de var doktor yapısal olabilir dedi. Hatta üst kısma doğru dümdüz bir kısım var yatarak düzleşmesi imkansız bir yer, değmiyor yatağa çünkü. Babama çekmiş😅
tazeanne5 nevermore benim oğlumun kafasida aynı altta kemiksi bir yapı var üstte dümdüz sizinkide oyle sanki doğru mu
Babyboysmother annnekuzusu @Hatciiii arkadaşlar şaka mısınız ikinizinde bebeğin kafası düz falan değil. Bir google’layın isterseniz düz kafa nasıl olurmuş. Üst kısım genetik oluyor zaten orası yastığa vs değmiyor. Boşuna canınızı sıkmayın. Çok güzel kafa şekilleri var ikisininde 😍. Yinede sağlı sollu yatırmaya devam edebilirsiniz ama düz falan değil yani şuan. (bebeğimde de aynı o şekilde Dr normal dedi)
annnekuzusu Hatciiii evet bugün gittim birşey yok dedi temiz çıktı herşeyi genetik olabilir dedi ama sen yine de sağ sol yatır dedi
annnekuzusu Yasemin158 hayır canım bizimki gayet iyi genetik olabilir yani anne baba kafa yapısına göre olur dedim aileden olur dedi ve dedi arkası hafif düz olan eğri kafa sayılmaz alnı çıkık sağ veya sol eğriliği vs. Bunlar eğri kafa sayılır dedi