biee23 Kızlar burdan gördüm sağlık ocağının verdiği vegaferon kan ilacının zararlı olduğunu ve bıraktım ocean microfer aldım onu veriyorum. D3 vitamini de vermişti sağlık ocağı ona devam etmeliyim mi yoksa ocean microfer hepsini içeriyor mu.
Egenin_pamugu Ayrı alın ocean mumy d vitamini ve microfer onları veriyorum bebeğime ben sağlık ocağına güvenmedim
biee23 Egenin_pamugu Trendyoldan alsam sıkıntı olur mu acaba. Eczacıya söyledim bana sadece microfer verdi
Egenin_pamugu biee23 Trendyoldan aldım zaten eczaneye göre orda daha uygun ikisi 300 küsürlerde barkodla da okutmuştum kullanmadan önce acaba sahte olabilir mi vs diye sağlık bakanlığı onaylı orjinal eczanelerin tıpa tıp aynısı çoğu şeyi Trendyoldan getirtiyorum pişik kremi vs sorun yaşamadik
theblackvirgo biee23 bende bundan kullanıyorum bu kan ilaci birde bunun ocean d3 olanı var sari kutu oda demir ilaci ayrı ayrı evet sağlık ocağının verdiği zararlıdır bizde bu sekil kullaniyoruz
Egenin_pamugu biee23 evet bu Demir takviyesi hemen hemen herkes bunu kullanıyor, bide oceanin sarı kutu olanı var d vitamini Trendyolda bu ve sarı kutu d vitamini ikili satılıyor daha uyguna geliyor bi bakın
bakkalemzigi biee23 evet bu sadece demir ilacı ekstra bir de D vitamini almanız gerek gün geçirmeden hemen alın çocukların güneş gördüğü yok bu havalarda önemli
bakkalemzigi biee23 bende bir hafta bi yere gittim unuttum malesef almayı olabilir bundan sonra kullanırsınız kemikleri güçlensin inşallah 🌸