Berfe Evet hanımlar bugün bebişlere ne yemekler pişirdiniz hadi herkes yazsın birbirimize fikir olur ben ara öğün olarak bugün magnolia yaptım akşam yemeğinede yoğurtlu bulgur çorbası yaptım sizlerde durum ne ☺️
Deletedmom280 Berfe oglen mercimek corbası yedı uyudu kalktı ygrt meyveli aksam ya tarhna yaparm yada arı mama
Burcu60 Berfe sabah tam buğday unuyla mama yaptım öğlen tavuk çorbası sonra yoğurt akşam da ırmikli mama yaparım
deletedmom763 Berfe tam buğday unu ile mercimek çorbası akşam menüsü sabahta bulamaç kahvaltı ettik 7 buçuk aylığız ☺️
xbusrax Berfe magnolia yi nasıl yaptınız? Ben de sabah omlet yaptım öğleye bulgurlu mercimekli sebze çorbası yaptım. akşama henüz karar vermedim
EsilaEbru deletedmom763 Deletedmom280 Arkadaşlar mercimek çorbası altı aylık bebeğe alerji yapabilir mi ya da rahatsızlık verir mi
Deletedmom020 Bizde sabah yumurta muz kaşar peynir karışımı. Öğlen meyveli yoğurt akşam da havuc, kabak, patates, pirinçli corba
Berfe xbusrax 2 yemek kaşığı pirinç unu 1 su bardağı suyla muhallebi yaptım ılıdıktan sonra yarım muz ezip karıştırdım 4 adet bebe bisküvisini ezdim bardakta o şekilde hazırladım dibine bisküvi üstüne muhallebi tekrar üste bisküvi o şekilde çok basit
Ahanife Berfe bende sabah yumurta sarısı bebe bisküvisi muzu karıştırıp verdim öğlende elmalı yoğurt akşamada yoğurt çorbası yiyicez inşallah 😊
AsilDorukAnnesi Berfe Sabah poğaça yapmıştım beraber yedik. Öğlene kereviz çorbası akşamda ıspanak 😘 aralarda meyve kuruyemiş falan yer
Esmaky Berfe tavuk corbasi yaptim bende bugn sehriyeli birazda havuc icine bulgurlu yogurt corbasni nals ypiyorsnz princ yerine bulgurmu atiyorsun cnm bende bu hafta ici magnolia yapicam 🤗🎈
Berfe Esmaky canım önce bulguru pişirdim ayrı bir kaba 1 yemek kaşığı un bir yumurta sarısı bir kaşık yoğurt ekledim karıştırdım bulgurun kaynayan suyundan karışıma ekledim karıştırdım kıvam verdim bulgurlar piştikten sonra suyunu tam çekmeyecek karışımı koydum tavuk suyuylada yapabilirsin ben normal su koydum sonra az daha pişti bayılarak yedik altını kapayıncayada zeytinyağı koydun