Selma2023 Kızlar Mayıs ayında 3 yaşına girecek oğlum var daha emzik emiyo bı türlü bırakamadi bezide bırakamadi napmam lazım bide ilk torun olduğu için babaannesi biraz şımartti laftan sözden anlamiyo herşeyi söylüyor tuvaletini söylemiyor
Sevinc24 Selma2023 benim kızımda mayısta 3 yaşına girecek bitmiyor ağlaması istekleri sürekli peşimde çok bunaldım tuvaleti öğrenmedi dedim yazın artık. Küçükken kendi kendine oynardı sendrom mu ne 2 yaşından beri böyle uykusu da yok gece hala kalkıyor korkuyorum geçmeyecek karakteri mi bu hiç mutlu olmuyor mız mız inşallah düzelir dua ediyorum sabrım tükendi yoruldum artık .
babyandmom1 Benimkide Mayıs doğumlu emzik bizdede var maalesef uykuda kullanıyor sadece baştan beri öyle alıştırdım. Tuvalet konusunda da her çocuk bir olmaz. Hazırsa başlatın ya da başladınız mı anlayamadım tam
Selma2023 Sevinc24 aynı benim oğlum da böyle her yeri dağıtır hiç biseyi beğenmez Tuvaletini söylemez bide benim 7 aylık oğlum bende bunaldım 2 çocuğun arasında her dediği oluyo herşeyi aliyorz ama bı türlu begenmiyo