iyiki Diyetteyim 20 gündür ama hâlâ ishal her yediğini çıkarıyor drekt hiç kilo almıyor çünkü sürekli ishal şeklinde ve mukuslu arada kan geliyor doktorlara götürdüm şimdi en son iyi bir doktora randevu aldım ama daha var bu nedenle tecrübeli annelerden yardım isityorum. Kuruyemiş dahil yumurta dahil et kıyma hiç birşey yemiyorum.ve süt ürünleri
hunilimomy iyiki paketli gıdalara dikkat edin tüm kullandığınız malzemelerin içeriğini okuyun susama da dikkat edin eger bebis 3ayliktan büyükse deri testi yaptırabilirsiniz
Anneyim_benn Domates , domates salçası bunlarda yapıyor olabilir alerji döneminde bunlar da yasaktı bize makarna şehriye tüketiyorsanız paketlerin arkasına bakın mutlaka bazılarında eser miktarda yumurta bulunur yazıyor
hunilimomy iyiki bulaş olma ihtimali var mi acaba bize doktorumuz şey demisti mesela eşinize peynir doğradığınız bıçakla kendinize hazırlarken temas ettiğinde bile olabilir ya da çataldan
Cinarmoms Merhaba neye alerjisi olduğunu deneyerekmi anladınız testmi yapıldı acaba çünkü benimde bebeğimde 1 haftadır kakasında mukus var doktora mesaj attım Süt ürünlerini kes dedi sadece Süt ürünündemi oluyor yoksa komple domates susam vs herşeyimi kesmeliyim
iyiki Cinarmoms değişkenlik gösterir kişiye göre. Ben ne yersem giyim öyle düzelmedi.siz sadece süt ürünü kesin ve geçiyor mu diye bakın bakalım umarım geçer.
hyryesari Benim tam 2 ay geçmedi sıkı diyette olmama rağmen inanın çok kez sitten kesmeyi düşündüm ama siz diyetinizi hiç bozmayın devam edin susam ürünlerini de yemeyin bize brokoli ıspanakta yasak ben onları da tüketmiyorum sizde deneyin bizim alerjimiz hala devam ediyor Ümarım çabuk geçer bebekler rahatlar