Belisim_ Kızlar ikinci ayı bugün doldu. aile hekimliğinde aşı yokmuş 16 gün sonra gelecekmiş , acaba bu aşılar ne kadar geciktirilebilir , bir sorun olur mu geç yaptırınca , bilginiz varsa yazar mısınız lütfen
zeyneperll Belisim_ Ben 2. Ayından 8 gün sonra yaptırmıştım aynı böyle aşı yoktu sorun olmaz herhalde 2. Aydan öncesi sorun olur yanlış değilsem
busracimnaber Belisim_ 2 ay altı günlük benimde bebegim 2 ay 10. Gününde aşısı var sorun olmaz herhalde o ay içinde vurulursa sıkıntı olmaz demişti hemsirem
Semagurumi Belisim_ benim kızım aralıkta rsv oldu 2. Ay aşısı bu aydı karaciğeri çok yüksek değerde olduğundan ay başında yaptırmadık hemen. Hemşiremde sürekli arayıp durdu aşıyı en fazla bu geçtiğimiz haftaya kadar erteleyebiliriz. Karma sıkıntı değilde verem eğer geçerse bir test yapılıyormuş ona göre verem aşısı vuruyorlar. Eğer gününüz dolmadıysa çocuğa acı çektirmektensr hemşirenizle konuşun çevre sağlıkocaklarına sorsun yoksa verem savaşa bir gidin belki orda aşı vardır vurdurun en azından veremi.
EbruBoluKaya Bizde bugün yaptırdık aşıyı verem heryerde olmadığı için bizde ondan dolayı bekledik. Bugün 2 ay 19 günlüğüz. 3 aya kadar yapılabiliyor dediler sadece aşılar arası 21 gün olması gerekiyormuş zaten diğer aşılar 4.ay olduğu için fark kapanıyor. Biz 3.ayda menenjit olacağız onuda bu aşılara göre ayarlayacağız
Belisim_ EbruBoluKaya evet bana da verem aşısından dolayı böyle olduğunu söylediler , detaylarını hiç bilmiyordum çok sağ olun 💐💐ben de diğer aşıları öyle ayarlarım
Belisim_ Semagurumi çok geçmiş olsun 💐 yani sizin tam olarak hangi tarihten sonra sıkıntı olur diye söylediler. bugün 2 ay oldu benim , doktora ulaştım o da 3.aya kadar vakti var dedi ama içim rahat değil tabi , halletmeye çalışıyorum ben de
Semagurumi Belisim_ bizim bu ay işte bugün sondu 2. Ayın sonu bizde şubat 3 te 3 aylık oluyoruz. 3. Ayda maalesef verem için test yapılması lazım dedi bende artık çocuğa iğne yapılsın test yapılsın istemiyorum. Bu geçtiğimiz çarşamba aşımızı olduk. İnanın ne gibi sıkıntı doğar vs soramadım çünkü hemşiremin kendisi sürekli 3. Ay yapılır ama yapılmadan önce test yapılır diyip diyip durdu.