Deletedmom_82 Instagram’da sürekli böyle videolar cikiyo karsima bizde sabah tartı fotilerimizi atalım 1 hafta sonra farka bakalım mii böylece motive oluruz
cahillesohbetikestim Deletedmom_82 hiç kilo veremeyen bende katılıyorum hadi bakalım inşallah kilo veririm de şok olurum 😂😒🤔😭
durukusunannesi_ Deletedmom_82 ben perşembe başladım diyete inşallah bozmam 😂84 le başladım bakalım bu perşembe kaç olacağım hedef -30 😂
Deletedmom_82 cahillesohbetikestim bebeden sonra 20 kilo kaldı bende acileeen vermem lazım ama diyete girip bı gün sonra unutup yiyorum😂
Mrsdeasya cahillesohbetikestim hurma yoğurt diyetini öneririm acayip kilo verdiriyor ben o şekilde 2 haftada 72 den 68 e düştüm hatta 1 hafta bile olabilir 😂
cahillesohbetikestim Deletedmom_82 aşkım ben bir sene içinde iki doğum yaptım büyüğü 24 aylık küçüğü 10 aylık doğum kilolarımı verdim ama zaten kilolu gebe kaldığım için ekstralar gitmiyor 😂 şuan 83 üm bir hafta sonra kaç çıkıcam bakalım
Deletedmom_82 Fulyy istediğim kilo da değilim ne alıp nede veriyorum doğum yapalı 7 ay olucak 20 kilo fazlam var
Fulyy Deletedmom_82 benim de 8 kilo fazlam var bebeğim 1 yasında hala duruyorlar gitmeyi de düşünmüyorlar sanırım 😄
Lavinkus Fulyy ayy benim de 8 kilo fazlam ve ekmek hamuru gibi göbeğim var ☹️ tek umudum ramazan , oruç tutunca 2-3 kilo veriyorum yani inşallah veririm 🙄😂😂
B1elf cahillesohbetikestim ayyyy bu bennn büyüğüm 24 aylık küçüğüm 10 aylık hangi ay hangi gün dogumlular
Duygusaljelibon_ Deletedmom_82 ben 63 le hamile kaldım 94 le doğum yaptım şuan 60 kiloya düştüm hedef 55
Deletedmom_82 durukusunannesi_ yarın sabah tartiil bir haftada beraber diyet yapalım daha motive olursun belki😂
durukusunannesi_ Deletedmom_82 şimdi başlayalım hadi ben tartılır atarım hala bişey yemedim 😂😂pazartesiden pazartesiye olsun
berkinannesi_ Deletedmom_82 80 kilo olmuşum bugün diyetteyim dünde spora yazıldım bugün başlıcam çok azimliyim yaza fit giricem 💪
Deletedmom_82 berkinannesi_ yarın sabah tartı resmi at o zaman beraber ilerleyelim gün içinde ne yediğimizde atarız motive oluur
haydii Deletedmom_82 kuzenim diyetisyene yazıldı 3 aylik 5 bin vermiş 1 haftada 3 kg vermiş suanlik iyi gidiyor dedi.her iş çıkışı 7 durak yürüyor ordan da eve 10 dkk yürüme mesafesi 🤕
Deletedmom_82 durukusunannesi_ ben kahvaltımı coktaan yaptım sabah çeker atarım gün içinde motive olsun diye yediklerimide atarım su icmeyide hatirlatirim😂