efe09092023 Merhaba arkadaşlar 5 aylık oğlumun kulakları gittikçe kepçe olmaya başlıyor. Bunun için bir önlem alamaz mıyım? Başına gelen var mı ?
gmzzmrtt efe09092023 benim oğlumunda kepçeleşmeye başladı. Yatırırken emzirirken kulaklarını düzelt kıvrılmasın. Kontrol et. Ben öyle yapıyorum. Narin su gibi olduğu için katlanıyor. Gerçi eşimin kulakları da kepçe biraz. Ha biz ne kadar da uğraşsak da olacaksa oluyor gen de varsa. Benim kayınpederin kulakları da kocaman. Onunki kadar olmasın da işte dikkat ediyorum ben. Üç aylık olunca başlamıştı oğlumda da.
Elistos1 efe09092023 e bebekte kepçe kulak bandajı var ben onu almıştım ama bence genetik babası kepçe çekti mi çekiyo
bilgemom efe09092023 benim kardeşime yapmıştık 2 yaşına kadar nerdeyse hep acı verdi saçları yapışıyordu falan şuan 13 yaşında büyüdükçe gözükmüyor bile şu an gayet normal
efe09092023 Sarahh hiç denemediğim için bilmiyorum işte tenine falan zararı olur mu canını acıtır mı diye düşündüm
bilgemom efe09092023 yani küçükken önlenmedi ne yalan söyleyeyim ama büyüdükçe kafalarıda büyüyor vücuduyla birlikte şu an hiç bir şekilde göze çarpmıyor (bizde genetik yani hatta esprisini yapıyorduk kepçe kulak ameliyatı olalım falan diye takmamaya başladık ) emzirirken tutarken yatarken kulağını düzeltin katlanmasın
brsnn Ben de aldım, çok huylu bir bebek nasıl sinirleniyor bant takınca. Trendyoldan almistim rastgele, kafasına büyük geldi ölçüsüne dikkat ederek alın.