ikiprensannesi0 Bayanlar tel şehriye pirinç irmik un felan alerjik besinlermi bunlarida 3 gün kuraliylami vermeliyiz mesela sebze meyveleri tamam 3 gün ama bu tür seylerdemi 3 gün kuralı ek gıdaya geçerken
ikiprensannesi0 ikiprensannesi0 bugün ilk kez tel sehriye ile çorba yaptım mesela bebeğimi takip etmelimiyim
Gizmokzilla ikiprensannesi0 hayır onlar alerjik değil ben de tel şehriyeyi 3 gün kuralıyla denemedim soğan ve sarımsağı da ✨
Story93 ikiprensannesi0 benim kızımın süt alerjisi var gittiğimiz alerji doktoru gluteni denettikten sonra bir şey yapmazsa bu saydıklarınızı yedirebileceğimi söylemişti. Unu denedikten sonra yapmazsa gluten alerjisi yoktur zaten
Zumra_Fatma ikiprensannesi0 irmigi tek biliyorum ya irmik pisik yapabiliyor ama bebek irmigi kullanirsaniz bisi olmuyor tel sehriyeden bisi olmaz cnm pirincden de ama isterseniz unla irmigi takip edin
ikiprensannesi0 Story93 o da aynı sekildemi belirti verir kızarıklık felan seklindemi yada başka belirtisi varmi
Story93 ikiprensannesi0 kızarıklık da olabilir ya da kakada mukus ya da kan da olabilir ciltte egzama da olabilir yani alerjinin nasıl belirti vereceği belli olmuyor siz o gün mutlaka takip edersiniz değişik bişey var mı diye