hamdusenalarolsun Kızlar martın başında bebitomun doğum günü var. 1 yaşına girecek. Bir yanım çekirdek aile kutla diyo zaten anlamaz. diğer yanım kalabalıkla kutla çocuğun ilk doğum günü, ilerde resimlere bakar hatıra kalır diyo. Siz ne yapmıştınız?
sezer2022 hamdusenalarolsun 4 samimi karı koca arkadaşımız ve aileler gelmişti,, çünkü o arkadaşlarda bebeklerinin ilk doğum günlerine çağırmıştı bizi, ilkler özeldir 🥰 ama bundan sonra okul yaşına kadar çekirdek ailemle kutlarım
Katip hamdusenalarolsun dün yaptım doğum gününü. 15 kişi vardık çocuk büyük toplam yeterliydi. Daha fazla kişi olsa hizmet etmek zaman ayırmak zor olacaktı
Bugleminannesi28 hamdusenalarolsun bizim Kasım sonuydu anneanne babaanne havalar dayı amcalar bu şekilde kutladık yani yaklaşık 15 kişiydik çok ta güzel oldu tam hayalimdeki gibi
mom-1 Anane babane yakınındaysa bitek onu çagır tüüm küçük yigenlerim o sekilde kutladılar pasta aldılar pastayı elleriyle parçalayarak eglendiler cok eglenceli gerçekten anlamıyolar😊 bizim 1 yaşımız gurbette olacak sadece babası ve ben olcaz bi kücük pasta alıp fotograf cekicez o kadar belki bir de stüdyoda fotograf cekimi yaparız hatıra kalır 😊
hamdusenalarolsun mom-1 teyzeler halalar, anneanne babaanne hepsi yakın ve yaparsan geliriz diyolar 🥹
mom-1 hamdusenalarolsun teyze halaya ne gerek var ya kalabalık oluyo o zaman hiç girişmeyin derim cocuk bisey anlamıyo
hamdusenalarolsun sezer2022 diğer doğum günleri için bende çekirdek ailemle kutlarım diyorum ama bu ilk olduğu için fikir almak istedim🥹
hamdusenalarolsun Zumra_Fatma yine olsa öyle mi yapardınız yoksa keşke çekirdek aile mi yapsaydık derdiniz
Zumra_Fatma hamdusenalarolsun ikk dogum gununu kutladim magnetimiz hic yokru magnette cikardim ilk ve son oyle kutlicam 2yas dogum gununde sadece esim ben ve kizim oluruz ins
hamdusenalarolsun Zumra_Fatma ben daha karar veremedim hediyeliğe. Eşim böyle şeyleri çok gereksiz buluyo ama ben bi kere olacağı için önemsemeye çalışıyorum. Bakalım
Zumra_Fatma hamdusenalarolsun zaten dogum oldukdan sonra magnet yapmadim bari dogum gununde yapim icimde kalmasin dedim
seboss35 hamdusenalarolsun bahçeli evimiz var bütün akrabaları çağırıp yaptık yazdı zaten çok güzel oldu