d_efnebebek Çok kötü hasta oldum her yerim ağrıyor boğazım çok kötü nefes alamıyorum burnum akıyor 2 aylık bebeğim var gece iki üçe kadar uyumuyor sinirden ağrıdan ağlıyorum … bebegim emiyor bebege geçer mi ne içmeliyim nasıl iyileşirim
neanladinyurdagull d_efnebebek aynı sorunu bende yaşadım geçen haftalarda bende emziriyordum ve 2 aylık bebeğim doktor antibiyotik vs yazdı ama içmedim emzirmeyi bırakmam gerekiyordu 5-6 saat acile gittim igne oldum iğne öncesi emzirdim sütümü sagdim igneden sonra 3-4 saat emzirme dedi o sürede önceden sağdığım sütü verdim.Bebekler için olan calpol den içtim ve en önemlisi benim için bol bol ıhlamur geçmiş olsun
zumrasmom_ d_efnebebek bugün tam bir hafta oldu öksürük bogmğaz ağrısı vucüt ağrısı üşüme terleme her şey var ve bebeğime de geçti 2 ay 28 günlük şu an ve doktor bronşit dedi.
Pol34 d_efnebebek Allah varya bu salgın virüsleri ortalığa salanı bildiği gibi yapsın 1 ayda zor geçti. Vitamin serum alabilirsiniz eşimle gittik o ertesi gün düzeldi ben zor topladım ama ayağa kalkacak halim dahi yoktu
bizdejantikizlardik d_efnebebek Grip olduğumda bebeğimin doktoruna sormuştum, aferin ve parol içebilirsin dedi bana. Bende içtim aynı zamanda bebeklerimize yaptığımız gibi fizyolojik serumla burnumu temizledim tıkandıkça. Siz yine de kendi doktorunuza danışabilirsiniz.
KahveliVera zumrasmom_ çok kötü hastalık allah şifa versin herseyi denedim 15 gün sürdü 1ay oldu öksürük geçmedi
alparslan221 d_efnebebek 1 haftadır bende aynı durumdayım .bebeğim 22 aylık ve emıyor .emzırme harıcı çok yaklaşmadım maske takıyorum ama gelıp çıkartıyor .siz asla maskesız gezmeyin hatta çift maske takın bnce .1 hafta sonunda baya bır toparladm ama maalesef tam geçmedi .oğlumu öpmeyi sarılmayı öyle özledım ki ah ah ☹️ büyük geçmiş olsun canm
d_efnebebek alparslan221 sagolun bizim ki de çok küçük ve hiç bir şekilde durmuyor kırdım çıkana kadar eşimin ailesine gitmiştim kucağa alıştı orda sürekli kucak istiyor hiç Bi iş yaptırmıyor uyanıkken yemek felan yiyemiyorum babası tutem diyor sürekli ağlıyor onda da
Babyorg d_efnebebek antibiyotik kullanabilirsin doktora sorup birde iğne olabilirsin ben öyle atlattım
alparslan221 d_efnebebek kanguru ya da slıng kurtarıcı oluyor bizde de aynıydı sanırım hala aynı sayılır ;)
tombikinannesi d_efnebebek bende emziriyorum felaket hasta olmuştum. Ev turşusu yedim bol bol suyunu da içtim ve bolca su içtim meyve tavuksuyu çorba sıfır ilaçla 4 günde iyileştim