Elifdoruk Merhaba kızlar 5 aylık oğlum var hem anne sütü hem mama veriyorum günde üç kere ama sanki mama yaramıyor bu ay 260 grm almış siz hangi mama kullanıyorsunuz ben Sma kullanıyorum
Denizkizi16 Elifdoruk bende sizin gbi mama meme şeklinde ilerliyorum. Aptamil ile başladım sma hep aklımdaydı dıye 3. Ay sma gectım ama gram almış sizin gbi üstelik aptamil yeni çıkan serisi her ay guzel kılo aldırmıştı kendim kaşındım resmen tekrar aptamıle dondum istersenız sizde bir deneyın yeni çıkan serisi bizde 4 ay 20 gunuz bu ay hareketler çogalıp iştah azalacak demişti doktor bunuda goz onunde bulundurun kaç kılo bebişiniz
Oykuu_bebekk ceylanonur benim bebeğim çok küçük doğduğu için obk başladık 1 kilo aldı hep ama 3 aylık 13 günlüğüzz 4. Ay aşımızds sanmıyorum kilo aşkım hep kusuyor 2 haftadır mamayı çıkarıyor hep kilo aldırıyor mu mama
Elifdoruk Oykuu_bebekk biz prematüre doğduk 1900 du ilk ay prematüre olan mama verdim o zaman ayda 1 kilo alıyordu 4 aydan sonra az alır diyorlar ama 260 da çok az geldi bilemedim
Miniminiprens Elifdoruk bizde prematüre mama aldık ilk ay. Şimdi SmA ya geçtim. Siz prematüre mama dan başka mama ya geçtiniz mi hala devam mı
nerminsari ben aptamil kullanıyorum, en güzel aptamil yarıyor, daha önce başka mama kullandım kızım hiç kilo alamadı
sbldmr123 Aptamil verdim ben 2 çocuğuma da, küçükü 2 yaşına girecek artık, mamadan hep memnun kaldık tavsiye ederim
Elifdoruk sbldmr123 bu denemek istiyorum bakalım ben sütüm kilo aldırmıyor diye mama veriyorum günde bi kaç kez oda 60-90 cc ama oda bi fayda etmiyor