Elifduman Kuzuma ilk defa Aptamil conformil aldım tadı çok acı ve kıvamı dğerine göre daha yoğun bozukmu acaba içiremedim son kullanma tarihi geçmemiş ama içime sinmedi normalde öyle mi
ceylanonur Elifduman normal cNım önce suyu koy sona mamayı bide kaşıkla karıştır çalkalama daha kolay eriyor
[silindi] Elifduman Normal merak etmeyin o mamanın tadı acı ve yoğun. Zaten kutunun üzerinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam hızlı akışlı biberonla verin diye
PogacaYanak Elifduman Ben kullanıyorum 1 aydır hayır bozuk değil tadı öyle ve koyu üzerinde yazan talimatlara uyarak yaparsanız mamayi daha kolay olur sizin için 🤗
Elifduman ceylanonur ben normal aptamıl kullanıyorum bu kadar yoğun değildi su gibiydi o biberondan çekmese bile ağzına geliyo du bu biberondan damlamıyor bile normal diyorsunuz yani
Symkoc Canım hayır conformil öyle acımsı bir tadı var bozuk değil daha kesik kesik duruyo mama merak etme ver :)
nerminsari evet normal canım, conformilin tadı hafif acımsı mamanın özelliği öyle, bebeğin içmiyor mu
nerminsari nerminsari kaç aylıktı, biraz pekmezle tatlandırabilirsiniz, ya da bebelac gold kullnın, o da kabızlık problemi olan bebekler için çok iyi
sbldmr123 Bozuk değil canım normali o zaten. Özel bi mama sonuçta, sen vermeye devam et çok faydası oluyor gaz kabızlığa
Hacerrb Elifduman bende kullanıyorum tadı öyle ölçeğini az biraz eksik koy ben hep öyle yapıyorum. Gaz ve kabızlık sorununuz varsa başka kullanmayın bnce.
sevgiyilmaz [bilinmeyen] azıcık buruk tadı özel bir mama olduğu için kaşığın ucuyla pekmez kat içine daha iyi oluyor az ama pekmez