ssunacicek Kızlar acil birazz oğlum 7 bucuk aylık hasta olcak herlde belli aralıkalrla öksrüyo uyksuunda da odaya ne koyarsam keser öksürüğü vardı bi kaç bişey yazmışalrdı buraya ama unuttum gitti bapim şimdi çoğalmadan. Bası ekserim
Kevserakb ssunacicek burnunu sık temizle canım benim oğlanda balgama dönüştü atamıyor ben de uğraşıyorum evde kendim atabilmesi için
ssunacicek Tazeannef her gün beriyorum aslnda her kahvaltıda yiyio uyudu da smdi çok gec uyudu bu gün odaya buz koysam soğan koydma başka ne yapbilirm ki
Sel76 Zeytinyağı ve sarımsak karıştırın ayağının altına sürüp çorap giydirin bizim oğlanda çok yaradı işe , soğanı kesip karanfil bastırabilirsiniz güzel nefes açar burnu temiz olsun hemen atlatır inşallah kuzucuk
ssunacicek Kevserakb onada pekmez tereyağı çok iyi geliyo önce balgam attryo öksürükle sonra öksürükte kesiliyo ben kendimede çok yaptım hamileyken
ssunacicek Kevserakb tereyagını erit pekmezi dök kaynasın çok az sonra bi iki çay kaşığı yedir kaç ayljk büyükse yasında falanda 4 cay kasıgı galan verebirlsin küçükse 2 en fazla 3