smy23 1 yaşında ki kızım kendi ayakta durduğu zaman sallanır döner su sesine makina sesine herhangi seslere ya sallanır ya döner kızıyorum dikkatini dağıtıyorum yine sonra yapıyo bu nasıl bişeydir napmam lazım sizce
Elfelf475 smy23 kızınca daha inatla yapar. Ayrıca çocuk bu yapar bu tarz hareketleri keşfediyor bunu neden garipseyip kızıyorsunuz anlam veremedim. 1 yaşında bir insancık dünyada hiçbir sesi tanımadan doğmuş tabi ki her sese tepki verecek deneyim yapacak.
smy23 CizerBirAnne başı dönüp kafayı sonradan yere vuruyo ağlıyo sonra kalkıp tekrardan yapıyo iyi bişey olmadığını düşünüyorum fazlalattı
melera Çok normalmiş ama bu. İçlerindeki enerji dürtüsünü zıplamak ve dönmekle atıyolar yapsın zaten.
smy23 melera acaba öyle mi bilmiyorum çok üzülüyorum neden öyle yapıyo diye sonrasında yastığına başını koyup kendi kendini sallıyo
OncedenGurme smy23 kızdığınız zaman hoşuna gidiyor olabilir. Sırf tepki verin diye oyuna çevirmiş olabilir
melera Evet dikkatli olmalısınız o yaşta battaniye serin yerlere köşelik alın mobilya kenarlarına yada kapatın. Allah korusun
smy23 OncedenGurme bu şekilde düşünmemiştim dalıyo duymuyoda bazen beni dark edip saniye sonra yine devam ediyor