Ayglhanvlkn busraikikizbiroglan %40 indirim yakalayan gerçekten war mı ya alarm kurdum hergün deniyorum şansımı 1 kere bile denk gelmedi
ikiprensesannesi3850 busraikikizbiroglan 600 tl üzerine 300 tl indirim geldi isteyen varsa verebilirim
snyck busraikikizbiroglan ben saate dikkat etmem 1sene icinde 4 kere falan yüzde 40 geldi 2si bana biri anneme biri eşime 400 tl hediye de geldi yani geliyor
Meryemgundogdu Varsa fazladan ben de bekleyeyim şurada çocuklarıma ihtiyaçlarını alacağım sepetim bekliyor 🥰🥺😎
Ayglhanvlkn Emmel merhaba uygulamaya giriyorum sabah 9 11 arası genelde hatırlatmam war telde.açınca fırsat çarkı çıkıyo onu çewiriyorum kod geliyo ama buzamana kdr %20 27 28 300 tl çıktı sadece
Emmel Ayglhanvlkn yaa çok teşekkür ederim bende duymuştum ama 2 defa tek denk geldim bende sabah saatlerinde girerim uygulamaya ınsaalah denk gelir
busraikikizbiroglan Evet geldi bana iki uç kere ama yazin şuan çok eksiğimiz var kısa geliyor kıyafetler birde çok soğuk havalar insallah bi veren olur denk gelmiyor ya kızlarımın nasibindendi yazın gelen bilemiyorum
busraikikizbiroglan LCW hemde daha hesaplı mağazalarda bebek kıyafeti uçmuş şekilde hem marka kaliteli hemde uyguna geliyor bu kuponlarla