Hazal_annesi Kızlar 3 ay 5 günlük olduk bitti dedıgmız gaz sancıları reflü ile yeniden tavan yaptı şu aralar aşırı aşırı derecede gaz sancımız var bioga maflor pek fayda etmedi artık sizce hangı damla daha ıyı bide kac gune etkısıni gösterir
Hazal_annesi Deletedmom0028 Balevlatlar123 Deletedmom115 Teşekkür ederim kızlar bide kullanım dozunu yazar mısınız🙏
KdrtDmr97 Deletedmom115 metsili düzenli mi kullanmak gerekiyor yoksa gazı oldukça mı vermek gerekiyor ?
DilanEliz Kızlar benim bebeğim de daha 15 günlük metsil iyi değil diyorlar sizce kullanmak için küçük mü daha ?
Hazal_annesi Poncikbirannis elimde vardı kullanmadım ablama verdım 😥 metsil yada onu alayım geri artık dayanılmaz oldu 😥
Areliko Hazal_annesi metsille zinco birlikte kullanılması gerekiyor çünkü birisi bitkisel içerikli takviye diğeri gaz damlası aa ben birini kullandım etki etmedi demeyin onbeş günde anca etkisini gösteriyor onun için sabırlı olmak lazım ama tavsiyem ikisini bir kullanmanız birbiriyle karşılaştırmak çok yanlış bebekten bebeğe de değişir
Hazal_annesi Areliko hangisi bitkisel içerikli canım? Ben takviye olarak maflor kullanıyorum en azından hangisi gaz içinse onu alırım
PogacaYanak Hazal_annesi bizde oyleydik Sabsimplex kullanıyoruz ve Maflor sabah ve gece yatmadan Sab Simplex akşam üzeride Maflor faydasını gördük şükür