Meltem_ikra Bebeğime avent 0+ biberon aldım ama cekemiyor yani baya kuvvet istiyor biberonun ucundan kaynaklı mıdır acaba Biberonun memesi ayina göre daha hassas olması gerekmez miydi çekebilmesi için .
One-life Meltem_ikra doğduğundan beri kullanıyorum evet çok güçlü çekmek gerekiyo denedim meme reddi olmaması için o şekilde olması gerekiyo kolay akışlı olmamalı ama 3. Ayda meme reddi yaşadım pek de gerekli değil demekki
ssydaa Meltem_ikra bende aldım iki aylık oldu hala çekemiyor o biberonu öyle duruyor arada deniyorum ama olmuyor
Ezeliko Meltem_ikra ben de dogmadan önce aynı biberonu almıştım, prematüre dogdugu icin emerken güclük yasıyordu ama biberonun ucuna igneyle birkaç delik açtık rahatça emmeye basladı, su an bir bucuk aylık meme reddi de yaşamadık
Meltem_ikra @"ssydaa bende arada deniyorum ama olmuyor biberonu 0 + olarak aldım ama memesinde 2 yazıyor sizinde öyle mi ?
ssydaa Meltem_ikra evet iki yazıyor wee biberonlarla doyuruyorum valla biraz büyümesi mi gerekiyor nedir
Meltem_ikra @ssydaa büyümesini bekleyeceksek o biberonun ne özelliği kalıyor ki o zaman aldığıma pişman oldum ya birde benim bebeklerim ikiz zorladığım için almıştım
Ezeliko Meltem_ikra bebedor gibi markaların ucuz akışkanlıgı cok yogun biberonları var onları da denemenizi tavsiye ederim çenesi biraz daha kuvvetlenene kadar. Ya da meme reddi gibi korkularınız varsa kaşık biberon da deneyebilirsiniz ben hepsini denedim zamanla çenesi kuvvetlendikçe daha rahat içebiliyor
havvanur11 Avent antikolik biberon almıştım ben, çok rahat kullandı, meme reddi yapmadı tavsiye ederim.