ssydaa adabayb internette bir video var orada nebulizatör ile hava verin sonra ağız gazı çıkarır gibi vurun diyor. Sonrasında burun temizliği de yapabilirsiniz diyor. O şekilde yapıyorum bende ama hırıltı oluştu şimdi de ne yanlış anlamıyorum
Belks5 Kusarakda atabilir, tuvaletinden de çıkabilir, bizede doktor söylemişti , yutarsa lavobasından çıkar
Selin3561 ssydaa kaç gündür böyle canım bızım de yarın iğne son ama hırıltı bir türlü geçmiyor neden delırcem
ssydaa Selin3561 2 aylık benim kızım dört gün oldu vermediğim ilaç yapmadığım burun temizliği kalmadı. İki kere de doktora götürdüm iyi dedi ciğerlere inmemiş dedi doktor yatırmadı da ama artık ne yapsam bilmiyorum uyuyamıyorum bir şey olacak diye.
Symblg Selin3561 3 hafta neredeyse doktor Selin3561 uzun zamandır 3 hafta olacak doktor ciğerleri e inmemiş ilaca gerek yok dedi doğal şeyler yapıyorum birde iki yastıkla yatır dedi öyle yapıyorum rahat uyuyor
ssydaa Selin3561 evet hatta emmiyor bazen zorluyorum. Ben işe gidiyorum annem biberonla besliyordu. Biberonu da tutmuyor şuan
ssydaa Selin3561 yani bilmiyorum özele götürdüm doktora devlette küçük olunca yatırıyorlar genelde ya. Ama galiba yarın da böyle olursa devlete götürücem iyileşemiyor sanki evde elimden geleni yaptım
Selin3561 ssydaa herkeste aynı şikayet var bu ara salgın resmen bu tıkanıklık öksürük burun akıntısı çocuklarda