Kubrayuksel Bol bol masaj yapmalisiniz internwtte i love you masaji diye geciyor, tatli elma yagi satiliyor aktarlarda onu alip ayaginin altina surun corabini sac kurutma makinasi ile biraz isitin sonra giydirin bize cok fayda etmişti 4.ayda kendiliğinden kesildi bizim :)
pitipiti Benim de bebişim 19 günlük iki gündür sürekli gaz sancısı var kakasını rahat yapamıyor gegiriyor ama kakada problem yaşıyoruz zaten sıvı geliyor kakası ama anlamadım neden olur sürekli masaj yaptiuorum biraz rahatliyor ama yatakda yatmak yerine göğsümde yüzüstü yatarken uyuyor
SerraD-1823 pitipiti biz ikinci aya giricez hâlâ omuzumuzda uyuyor yatağa koyunca kalkıyor gaz sancısı bitmedi. İnternette yalancı kabızlık olarak geçiyor popo kasları tam gelişmediği için sanki kabız gibi ıkınıyor ama kakası yumuşak kıvamlı. Gaz çıkmayınca da gece gündüz ıkınıyor. Kucakta sorun yok yatağa koyunca kalkıyor 🤦 kafayı yicem artık. Hiçbir iş yapamıyorum lavaboya bile o kucağımda gidiyorum
mooomm01 pitipiti bu gaz öyle maalesef daha kendileri yapamıyorlar o yüzden oluyor kuzum kabız değiller
ilaymomy Valla benimde öyleydi arkadaşlar İbrahim Saraçoğlu nun kimyon demleme videosuna denk geldim bebeğim çok ağlıyordu bende onunla ağlarken bu video yu gördüm şekerli yapıyor ama ben şekersiz yaptım günde bir çay kaşığı verdim gaz sancısı olduğunda çok rahatladı binlerce kez şükürler olsun. Yapmak isteyen varsa diye yazıyorum alerjisi vs olmadığını düşünüyorsanız bir deneyin . Ben bebeğimi herkesten daha iyi düşünürüm gereksiz yorum yapacaklara da şimdiden söyleyeyim . İnsan çaresiz kalınca her şeyi deniyor yavrusu için . Bu arada bebeğim 30 günlük . Youtube dan bakın altındaki yorumlara da bakın
utkummm mooomm01 aynn öyle Bide benimki memede uyuyo sonra gazini cimarcamda uyaniyo e gazink cikarmasam koysam gazsan iki dk sonra kalkmiyo e gazini cikarsam uyutamiuo bu seferde napcami sasiriyom
incitomm mooomm01 biogaia probiyotik gaz damlası deil bence bir zararı olmaz yararı olur yazık yavrucak günah
nsldyl 22 günlüğüz psikolojim bu yüzden bozuldu bir saniye bile durmuyor her an ağlıyo ne uyku ne bi şey kalmadı resmen tükenmişlik sendtomuna giricem bununla birlikte sütüm de azaldı stresten 3. 4. Ayda geçer diyolar ben o zamana kadar nasıl dayanıcam hiç bi fikrim yok
Bguler Bizde 23 günlüğüz kendini sıkıyo sıkıyo rahatlayamıyor bie türlü beşiğinde en fazla yarım saat uyuyor
alin0911 Nurse harveys damla, sıcak su torbası, youtube sevim kuruçay çam, rezene ve kimyon çayı iç, masajı zeytinyağıyla yap ayaklarınıda sür bebeğide ayaklarınıda çok çok sıcak tut Allah yardımcın olsun:)