Metehannnn Kizlar merhaba. Bebegim 1.5 yaşında. Kendini kasıp titretiyor. Nedenini anlamiyorum sizde de öyle mi
Metehannnn nidan34 hayır canm aniden yapıyor. Beklemediğimiz anda. Bir ara sabah yaptı ust uste 3 kere. Bu günde uyku saatine doğru yaptı. Dişlerini sıkıp ellerini yumruk yapıp iiiiiii diyip kasiyor kendini
nidan34 Metehannnn anladım huy olarak mı yapıyor acaba yoksa nöbet falan olabilir mi diye düşündüm değildir inşallah bir doktora götürseniz ama bu durumda genelde video istiyorlar
ArsAyz Metehannnn Oğlumda bi ara yaptı ama bilerek yani. Rahatsızlık gibi bişey değildi, çok heyecanlandığı zaman kontrol edemiyodu kendini. Öyle bişey olabilir mi ?
Annekuzusu88 Metehannnn bunu yaparken elinde bişey oluyo mu yani elinde bişey varda onu sıkıyomuş gibimi benim oğlum o şekilde yapıyodu doktora sordum normal yapabilir demişti ben hiç tepki vermiyodum öyle yaptığında şimdi yapmıyo bayadır
Metehannnn nidan34 Allah korusun. Aslına bakarsan aklıma bile getirmek istemiyorum. Bilinci yerinde ama
Metehannnn ArsAyz inan bilmiyorum arada bir yapıyordu 8 9 aylikken de ama cok üstüne dusmedim. Azı dişleri çıkartıyor ondan mı acaba sıklaştırdi
nidan34 Metehannnn yinede götürün içiniz rahat illa nöbet olucak diye bişey yok aklınıza takılmaz en azından