Esinkrglle Selamlar kızlar bebeğim 4,5 aylık yavaştan ek gıda için bişeyler almaya başlıcam. Buharlı pişirici düşünüyodum ama baktım fiyatlar çok uçuk gerçekten gerekli mi sizce alanlar ya da almayanlar? Ya da önerebileceğiniz uygun fiyatlı ürünler var mı? Yoğurt makinesi için de tereddütteyim onların fiyatı bi nebze daha uygun gerçi...
Masal Esinkrglle Tencere üzerine konabilen çelik süzgeçli bir aparat iş görüyor. Züccaciyelerde uygun fiyata bulmanız mümkün. Ben ek bir elektronik alete ihtiyaç duymuyorum. Yoğurt makinem var arzum marka. O iş görüyor ona kefilim.
CemreKerem Esinkrglle kuzum 400 500lira buharli pisiriciye vermek yerine tencere içine yerleştirilen aparatlar var süzgeç şeklinde ondan al sebzeyi içine koy su kaynadikca altinda al sana beş liraya buharlı pişirici
Esinkrglle Masal ben de öyle düşündüm aslında gereksiz pahalı çünkü. Arzuma ben de baktım homend ve weevel de var uygun fiyatlı kararsız kaldım🤔
Pnrdnzysfars Bizde ek gidaya geçiyoruz yavas yavas ve bende pahali buldugum icin pisirici aparatı aldim 20 tl ye cokta güzel yapti valla hic gerek yok makinasına