mgokkiliccx Ultrasonda gebelik gözükmüyor dedi doktor kızlar olsa görünür müydü tekrar kan verdim olmama ihtimali var mı gerçekten kan sonucum 67,7 çıkmıştı pazartesi günü
Gizmokzilla mgokkiliccx daha görünmez zaten, öncelikle düzenli yükseliyo mu o takip edilmeli ultrason için çok erken
Elfgrn mgokkiliccx Bu da yerde kesenin gözükme ihtimali neredeyse sıfır ortalama kesesi 3 binden sonra gözükür kişiden kişiye değişir tabii bu da yani 1000′leri beklemen lazım
Mirabia Yarim_Kilo_Kiyma benimde öyle olmuştu geç döllenme olabilir doktorilk başta yok dedi sonra zar zor gördü keseyi daha çok yeni dedi 4-5 hafta beklemiştim
Yarim_Kilo_Kiyma mgokkiliccx Yazdığınız değer beta değeri ise hamilelik var demek o değerlerde. Eğer sıfıra yakın ise yoktur.
Gizmokzilla mgokkiliccx yok yani gebelik var ama düzenli artış olması lazım sağlıklı bir gebelik için. Benim 1000 değerle görünmedi ultrasonda sizinki nasıl görünsün 😅
mgokkiliccx Elfgrn çok teşekkür ederim ya aslında biliyorum ama doktor öyle bir muamele yaptı ki yok diye sevindim boşu boşuna
mgokkiliccx Yarim_Kilo_Kiyma çok teşekkür ederim ya aslında biliyorum ama doktor öyle bir muamele yaptı ki yok diye sevindim boşu boşuna
mgokkiliccx Gizmokzilla çok teşekkür ederim ya aslında biliyorum ama doktor öyle bir muamele yaptı ki yok diye sevindim boşu boşuna
Elfgrn mgokkiliccx şuanda çok erken bu gibi durumlarda maalesef doktorlar olumsuz konuşuyorlar o yüzden en iyisi beklemek 2 hafta bekleyebilirseniz bekletin o zamana goreceksinizdir
Yarim_Kilo_Kiyma mgokkiliccx En doğru sonuç kandakidir. Zaten 1 hafta yada 10 gün sonra yapım beta değeri yükseliyorsun zaten gebelik vardır. Kafanız rahat olur
mgokkiliccx Elfgrn ya ben görmekten ziyade var mı yok mu stresine girdim dış gebelik falan olsa belli olur muydu acaba şuan onun için de erken mi bilginiz var mı
Elfgrn mgokkiliccx Değerleriniz düzenli artıyorsa muhtemelen sağlıklıdır. Boş gebelik vs anca ultrasonda belli olur. Yani her türlü beklemeniz gerekir dediğim gibi şuanda beklemekten başka çareniz yok ilerleyen gün ve haftalarda tam ortaya çıkar gebelik durumu