Sinemkaan25102022 Ne için kullanıyorsunuz faydası oldumu (Doktor bebeğim sürekli uyanıyor diye verdi ama kullanmak istemedm bi çay kaşığı)
Ebrarkolcetin Sinemkaan25102022 alerji ilacı… bence doktorunuzu değiştirin, ihtiyaç dahilinde kullanılan bir çok ilaç böbreklere savaş açar veya farklı organa , o vücutta savaşacak birisey bulamayınca ilaç sürpriz gibi ordan kaybolmaz
Ilosumm Sinemkaan25102022 atarax yan etkisi sakinleştirme özelliği olan bı alerji ilacı. Uykudan uyanıyor diye çocuğa bu ağır ilacı veren doktora bı daha gitmeyin. Benim bebeğim işitme testine girerken son çare olarak bı kaç doktorun onayıyla 1 ölçek gözetim altında verilmiş bı ilaçtı bize
Story93 Sinemkaan25102022 bu ilaçlar uyuşturuyor o yüzden uyku veriyor. Başka isimli aynı tür bir ilacı acilde doktor kızım grip olunca rahatlar diye yazdı ben de bilmeden kullandım çocuğum bayılmış gibi uyudu 2 gün. Sonrasında ilaçtan olduğunu anlayıp anında kestim resmen bayıltıyor tavsiye etmem
Acemimother Bana acil doktor u vermişti alerji için güvenmediğim için vermedim . İyi ki vermemişim çocuk doktorum ağır olduğunu ve bebeklerde çok tercih edilmediğini söyledi