ikievlatannesiii Kizlar bebegim 17 gunluk dune kadar hicbisey yokken dun göbegı kanamaya basladi bugun doktora goturduk k vitamini ignesi yaptilar kanama kesilmezse geri getir dedi cok endiseliyim boyle bisey yasayan oldu mu
saripapatyam2 ikievlatannesiii aynısı oldu normal zamanda düştüğü halde kanama devam etti çok az ama. K vitamini yapıldı bakıyorum inşallah kanamaz. Kanarsa getir dedi bende tedirginim:( kuru tut hiçbirşey sürme sakın dedi
Gmzhrn ikievlatannesiii aynındurum bizdede oldu korkma hiç. Kesilmezse yakarlar. Geciyor bi süre snra.
Drottin ikievlatannesiii iyileşmesi için sakin alkol falan dokmeyin ne kadar çok Hava alırsa o kadar çabuk iyileşir
Emiri Benim bebegimde öyle oldu canım bebişiminkinin göbüşü 4 günlükken düştü sonra 1 hafta sonra kan gelmeye başladı 2 hafta oldu geçmedi acile gittik k vitamini ignesi yaptılar doktor eger geçmesse geri gelin dedi bi iki gün daha kan geldi şükür şimdi geçti gelmedi kan filan göbegine dikkat et bezi göbegin altından bagla ben öyle yaptım geçti çok şükür
ikievlatannesiii Emiri gecmis olsun canim cok sukur gecmis insallah bizimkide gecer tesekkur ederim tavsiyen icin daha cok dikkat ederim 😍🙏
Emiri Dedigim gibi yapın kızlar evet kuru tutun bide altını bezlediginizde oranın altından baglayın inşallah geçer yara ne kadar hava alırsa iyi olur
Gzmbyrm Hiç tedirgin olmayın. Kızımında kanaması olmuştu k vitamini oldu 1 hafta kuru tuttuk kucagımıza alırken dikkat ettik sürtünmeden dolayı da kanama yapabiliyo çünkü. Şimdiden geçmiş olsun ☺️
ikievlatannesiii saripapatyam2 ne dedi canim doktor benim bebisimin gobegide kanamis bugun yine sabah bisey yoktu 1 saat once baktim kanamis bizde gidicez bu gidisle tekrar 🙁
saripapatyam2 ikievlatannesiii canım doktora gittik bu göbeğin hiç bi sorunu yok dedi iyileşmiş dedi pıhtı bunlar sorun olmaz dedi bende anlamadım valla
ikievlatannesiii saripapatyam2 ay hadi gecmis olsun bizimdd bugun hic kanamadi cok sukur ama yinede goturcem bi gostermekte fayda var