Glcntna Taylattan getirsek gümrükten geçermi nasıl oluyor alan varmı hiç . Piriz olayı nasıl oluyor bilen varmı
themuhtesem Glcntna millet ps5,macbook falan getiriyor. Ticari faaliyet sayılmayacak sayıda getirirseniz sorun olmaz bence.
aybikreis Glcntna Sanırım gümrükte 1 2 dyson fiyatı vergiyi devlet alıyor. Kolayca sokulsa herkes yapardı. Aliexpressten aldığım ürün 300 tl idi, ülkeye girmesiyle 870 olmuştu. Kendime 1 devletime 2 ürün aldım sağolsunlar
Mervetnl Glcntna eger siz alacaksanız tax free alıp ülke giriişinde verginizi geri alabilirsiniz. Bende bir sorun olacağını düşünmüyorum
themuhtesem Glcntna siz kendiniz gelirken yanınızda mı getiriyorsunuz? O zaman sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer internet üzerinden alırsanız gümrüğe takılır büyük ihtimalle.
Glcntna aybikreis telefon almıştım oranın vergisi düşük olduğundan aradaki farkı iade etmişlerdi. Ama bu tarz elektrikli aletlerde nasıl oluyor bilemedim .
Glcntna Alya-Sena burada 40 binken orda 10 bine 8 bine falan geliyor. Telefon almıştım önceden vergi fazlalaığını oranın vergisi düşük olduğundan iade ermişlerdi ama bu tarz ürünlerde nasıl oluyor onu bilemedim