Serifekmroglu1 Ne zaman geçecek bu yani herşeye elini sokup sonra ağzına götürüyor viledadaki suyu bile 15 aylık
kahrolsunDunya Serifekmroglu1 benim kızım da 14 aylık dediğiniz gibi zararlı zararsız ne varsa ağzına götürüyor ama dikkat etmemiz lazım Öyle ortalıkta ona zarar verebilecek şeyleri bulundurmamamız lazım elbet geçecektir
sena004 Serifekmroglu1 benim kızımda öyleydi viledanin paspasinin suyunu emerken kaç defa yakaladım hevesi geçince bıraktı artık büyüdü yavrum 😂🙄 şimdi ikinci bebeme sıra gelecek kara kara düşünmüyor da değilim
Serifekmroglu1 kahrolsunDunya ya evet aşırı tedirgin oluyorum ne kadar dikkat etsem de insanız bi an evvel geçer umarım
nescafebagimlisi Sanırım buldukları herşeyin tadına bakıp merakları geçince bırakacaklar 😂😂 benimki de 15 aylık sabah yer sildiğim mopu almış eline yalıyordu ve temiz değildi 🤦🏻♀️
Serifekmroglu1 nescafebagimlisi ya aynı durum bizde de oldu mopun içindeki kovadaki suya elini sokup yalarken yakaladım 😂
nescafebagimlisi Serifekmroglu1 hahsha daha dur daha durr diye şarkı var ya bebeler ellerini klozete sokup yalıyor aman allah korusun 😂 mopa da şükür diyelim
Serifekmroglu1 sena004 benim bebem saolsun tüm gün peşimde adeta kuyruğum ne tv ne telefon oynamaz bakmaz benim işim sanırım ekstra zor Allah yardımcımız olsun 😂