naznasel Kızlar bebeğim kan ilacı başladıktan sonra kabız oldu 2 gündür vermiyorum düzeldi kabız değil baya güzel yapıyor yarın doktora gideceğim başka yazdırmak için ama ya yine kabız yaparsa
nebutantana30 naznasel ocean kullanıyorum hiç kabız yapmıyor vegaferon bizi aşırı kabız yapmıştı eczane reçetesiz veriyor ama biraz pahalı
naznasel nebutantana30 yazdırırsam eğer uyguna geliyor mu sağlık ocağı doktoru yazar mı ki boşa çocuk doktoruna gitmeyeyim kabızlık için gidecektim sorunu buldum acaba sağlık ocağı yazar mı
naznasel Kuzularinanasi Normalde doktorlar yazmıyor demi vitamin gibi heralde kendimiz alıyoruz direkt
naznasel Kuzularinanasi bebeğim 4 ay 24 günlük bana vegaferon günde 4 damla ver demişti hemşire ocean öyle mi vermem gerekiyor acaba siz kaç damla veriyorsunuz
naznasel Ozooo evet benimde aşırı kötü oldu huzursuz kaka yapamıyor yapınca nokta gibi siyah renkte 2 gündür vermedim düzeldi
nebutantana30 naznasel bana doktorum bebeğin kilosunun iki katı şeklinde sabah akşam ver dedi mesala bebeğim 6 kiloysa sabah 6 damla akşam 6 damla şeklinde bizim ama her bebeğin farklı olabilir